احداث گلخانه ای به مساحت 1500 متر مربع در شهرک بنفشه

پایگاه خبری مدیریت شهری کرج : سرپرست منطقه 2 شهرداری کرج از احداث گلخانه ای به مساحت یکهزار و 500 متر مربع در شهرک بنفشه واقع در این منطقه خبرداد.

محمد رضا ناصرخاکی در گفتگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ضمن اعلام این خبر افزود: احداث و بهره برداری از گلخانه این منطقه در شهرک بنفشه و با تولید گل وگیاه مضاعف برنیاز منطقه صورت می گیرد.

وی در تشریح مختصات فیزیکی این گلخانه بیان کرد: این گلخانه مستقر در زمینی به مساحت حدود هزار و 500 متر مربع و در محل شهرک بنفشه بلوار وحدت خیابان وحدت شش احداث و بهره برداری می شود.

این مسئول اظهارداشت: در این گلخانه انواع گل ها و گیاهان، قلمه گیری و تکثیر شده اند و در حال حاضر نیز حدود هزار قلمه گل رز و نسترن  وچندین هزار قلمه و پیاز گل های فصلی و ثابت پوششی آماده بهره برداری می باشد .

ناصرخاکی، محور ایجاد این گلخانه، گرانی گل، عدم عرضه مناسب گل و گیاه و مشکلات فضای سبز منطقه با واحدهای تولیدی متفرقه در فراهم آوری به موقع گل وگیاه فصلی ذکر کرد و گفت: با بهره برداری از این گلخانه مشکلات عنوان شده به صورت مطلوبی رفع می شود.

کاشت بیش از 1000 اصله درخت و درختچه در پروژه نوار سبز حاشیه اتوبان

سرپرست منطقه 2 شهرداری کرج در ادامه از کاشت بیش از 1000 اصله درخت و درختچه در پروژه نوار سبز حاشیه اتوبان خبرداد و عنوان کرد: این مهم با توجه به سیاست گذاری سازمان پارکها وفضای سبز کرج مبنی بر افزایش سرانه فضای سبز صورت گرفته است.

ناصرخاکی، خاطرنشان کرد: بر این اساس، عرصه واقع در حاشیه اتوبان حد فاصل زیرگذر استاندارد تا زیرگذر طالقانی به متراژ حدودا 15 هزار متر در این طرح قرار گرفته است.

وی  با تاکید بر تسریع در اجرای این پروژه فضای سبز بیان کرد: اتمام پروژه به کاشت بیش از هزار اصله درخت ودرختچه در محل نیاز دارد .

 ناصرخاکی همچنین بر ضرورت اجرای صحیح وسریع پروژه کاشت درخت و درختچه در پروژه نوار سبز حاشیه اتوبان، ادامه طرح را نیازمند همکاری مطلوب اداره راه و شهرسازی کرج ذکر کرد.

وی، تعامل و همکاری دیگر ارگان های ذیربط در اجرای این پروژه را مهم ارزیابی کرد و گفت: با انجام این مهم اهداف شهرداری منطقه 2 در خصوص اجرای طرح فضای سبز به نحو مطلوبی محقق می شود.