پروتئین

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز به نقش مهم پروتئین‌ها در تقویت سیستم ایمنی بدن در شرایط کرونا تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز به نقل از دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، مرضیه خلیلی با تاکید بر اینکه پروتئین‌ها باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند، گفت: پروتئین به دو دسته حیوانی و گیاهی تقسیم می شوند.

وی با اشاره به اینکه پروتئین های حیوانی شامل انواع گوشت‌های قرمز، گوشت سفید، گوشت ماهی و ماکیان و تخم مرغ است، گفت: با توجه به بالا بودن قیمت پروتئین‌های حیوانی بیشتر به موضوع پروتئین های گیاهی خواهیم پرداخت.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی استان البرز تاکید کرد: در کنار پروتئین‌های حیوانی، پروتئین‌های گیاهی وجود دارد که از نظر قیمت نسبت به پروتئین‌های حیوانی مقرون به صرفه هستند مانند حبوبات که در صورت ترکیب با غلات ارزش غذایی بالاتری پیدا می کنند.

خلیلی همچنین گفت: از میان پروتئین‌های حیوانی تخم مرغ بهترین پروتئین است و استفاده از تخم مرغ برای تامین اسید آمینه‌های مورد نیاز بدن کافی است.

وی با اشاره به اهمیت مغزها که سرشار از پروتئین هستند، گفت: برای کودکانی که در سن رشد هستند، حتماً از بادام درختی استفاده شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
9 + 6 =