مهرداد کیانی

شهردار کرج گفت: فرودگاه پیام یکی از ظرفیت‌های برجسته البرز است که می‌تواند به‌طور مؤثری به پتانسیل‌های توسعه‌ای استان افزوده شود.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز، مهرداد کیانی، شهردار کلان‌شهر کرج، ضمن بازدید از منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام با محسن حسنلو، مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام دیدار کرد.

شهردار با تاکید بر تدوین برنامه‌های توسعه‌ای در این منطقه، گفت: پیاده‌سازی اقتصاد دیجیتال و توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل، به‌ویژه در حوزه حمل‌ونقل هوایی، دو بال شکوفایی منطقه پیام هستند که امروز با جدیت در حال اجرا هستند.

کیانی با اشاره به اهمیت منطقه پیام در توسعه استان، گفت: فرودگاه پیام یکی از ظرفیت‌های برجسته البرز است که می‌تواند به‌طور مؤثری به پتانسیل‌های توسعه‌ای استان افزوده شود.

وی با اشاره به احداث پروژه کنارگذر مهرشهر که به فرودگاه پیام متصل می‌شود، بیان کرد: اجرای این پروژه بزرگ نیازمند حمایت همه‌جانبه دستگاه‌های اجرایی استان است و نقش مهمی در تسهیل تردد سرمایه‌گذاران و مسافران ایفا خواهد کرد.

این مسئول با مثبت ارزیابی کردن نگاه استاندار به منطقه پیام، اضافه کرد: این دیدگاه زمینه‌ساز بهره‌گیری از ظرفیت‌های سایر بخش‌ها و در نهایت توسعه این منطقه خواهد شد.

شهردار کرج همچنین از اقدامات انجام‌شده در منطقه اقتصادی و فرودگاه پیام تقدیر و خاطرنشان کرد: توسعه و پیشرفت قابل توجهی در این منطقه رخ داده که شایسته تحسین است.

این مسئول با اشاره به کمبود زیرساخت‌ها در البرز، بیان کرد: منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام می‌تواند در رفع این کمبودها نقشی محوری ایفا کند.

در ادامه این نشست حسنلو مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام با اشاره به همزیستی مؤثر میان منطقه اقتصادی پیام و استان البرز گفت: با بهره‌گیری از این هم‌افزایی، می‌توان از ظرفیت‌های متقابل بهره برد و توسعه پایدار را رقم زد.

وی  همچنین از آمادگی کامل منطقه ویژه پیام برای ایفای نقش کلیدی در توسعه استان البرز خبر داد و با اشاره به راه‌اندازی پروازهای مسافری از فرودگاه پیام گفت: اگرچه در ماموریت این فرودگاه پروازهای مسافری تعریف نشده، اما در راستای مسئولیت اجتماعی و رفاه مردم، این موضوع را با جدیت پیگیری می‌کنیم.

در پایان این نشست، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام و شهردار کرج از منطقه و همچنین مرکز دفن زباله حلقه‌دره بازدید کردند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 11 =