اعتصامی

رئیس کمیسیون سلامت، محیط‌زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر کرج گفت: بهره‌برداری از خط 2 مترو کرج یکی از گام‌های مؤثر شورا در مسیر توسعه حمل‌ونقل پاک و پایدار است.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج؛ سید مرتضی اعتصامی در حاشیه آیین بهره‌برداری آزمایشی از خط 2 قطار شهری کرج، این پروژه را یکی از اقدامات شاخص و زیست‌محیطی مدیریت شهری در این دوره شورا دانست و اظهار کرد: امروز مترو نه‌تنها یک وسیله حمل‌ونقل سریع و ایمن است، بلکه به‌عنوان یک راهکار اساسی برای کاهش آلودگی هوا، ترافیک و مصرف سوخت، نقش مهمی در حفظ سلامت شهروندان و بهبود کیفیت زندگی ایفا می‌کند. 

وی با اشاره به چالش‌های زیست‌محیطی کلان‌شهر کرج، تصریح کرد: کرج سال‌هاست با مشکلات ناشی از تردد بی‌رویه خودروهای شخصی، آلودگی هوا و فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل عمومی روبه‌روست. توسعه خطوط مترو و تشویق مردم به استفاده از حمل‌ونقل عمومی می‌تواند تأثیر چشمگیری در کاهش این معضلات داشته باشد. 

اعتصامی بیان کرد: یکی از مأموریت‌های اصلی کمیسیون سلامت و محیط‌زیست شورای شهر، برنامه‌ریزی برای تحقق شهری سالم، ایمن و زیست‌پذیر است که پروژه خط 2 مترو در این راستا اجرایی شده است.

وی با قدردانی از تلاش مجموعه اعضای شورای شهر، شهرداری و دست‌اندرکاران این پروژه افزود: اجرای آزمایشی خط 2 به ما این فرصت را می‌دهد تا ایمنی، کیفیت خدمات و رضایت شهروندان را بررسی کنیم و با رفع نواقص، مترویی استاندارد و پایدار در اختیار مردم قرار دهیم. این اقدام، نه‌تنها به نفع محیط‌زیست است بلکه در کاهش هزینه‌های زندگی شهروندان نیز تأثیرگذار خواهد بود.

وی تأکید کرد: اگر شهروندان با فرهنگ‌سازی و مشارکت اجتماعی، استفاده از حمل‌ونقل عمومی را جایگزین خودروهای شخصی کنند، شاهد کاهش محسوس آلاینده‌ها و بهبود وضعیت هوای کرج خواهیم بود. مدیریت شهری نیز متعهد است در کنار توسعه زیرساخت‌های مترو، در زمینه آموزش و اطلاع‌رسانی عمومی برای تغییر الگوی رفتاری شهروندان تلاش کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 10 =