پرونده

مدیر منطقه 1 شهرداری کرج از آغاز فرآیند تعیین تکلیف پرونده‌های دارای رأی اعاده کمیسیون ماده ۱۰۰ خبر داد و گفت: با اجرای دستورالعمل ابلاغی، زمینه رفع بخشی از مشکلات حقوقی و اداری شهروندان و ساماندهی پرونده‌های بلاتکلیف فراهم شده است.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، غلامرضا رضوانی، مدیر منطقه 1 شهرداری کرج، با اشاره به ابلاغ دستورالعمل جدید در خصوص تعیین تکلیف آرای قطعی تخریب صادره از کمیسیون ماده ۱۰۰، اظهار کرد: در راستای اجرای این دستورالعمل، جلسه‌ای با حضور مدیر منطقه، معاون فنی و شهرسازی، مسئول حقوقی، مسئول کمیسیون ماده ۱۰۰ و مسئولان حراست و بازرسی برگزار شد تا روند اجرای مصوبه و نحوه رسیدگی به پرونده‌های مشمول مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود: تمامی پرونده‌های دارای رأی تخریب که مشمول این دستورالعمل هستند، پس از ابلاغ قانونی به مالکان، در چارچوب ضوابط تعیین‌شده مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت. این اقدام با هدف ساماندهی پرونده‌های بلاتکلیف، تسریع در روند رسیدگی و برقراری عدالت میان شهروندان انجام می‌شود.

رضوانی با تأکید بر اینکه بهره‌مندی از این فرصت قانونی مستلزم رعایت ضوابط و مقررات است، تصریح کرد: مالکان پرونده‌های مشمول باید تأییدیه کارشناسان رسمی دادگستری را در سه حوزه اصول شهرسازی، اصول فنی و اصول بهداشتی اخذ کنند تا امکان بررسی پرونده و استفاده از مزایای این مصوبه برای آنان فراهم شود.

تعیین تکلیف پرونده‌های دارای رأی اعاده کمیسیون ماده ۱۰۰ در منطقه 1کرج

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =