محسن امیدوار در این خصوص به پايگاه خبري مديريت شهري كرج گفت: در پی ارسال نامه ای از سوی سازمان حمل و نقل همگانی منطقه صفادشت شهریار مبنی بر راه اندازی خط اتوبوسرانی کرج- پدم - صفادشت، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی و حومه با راه اندازی 9 دستگاه اتوبوس در این مسیر موافقت کرد.
وی افزود: نامه تقاضای راه اندازی خط کرج - صفادشت مورخه بیست و ششم مهرماه سال جاری به سازمان اتوبوسرانی کرج و حومه ارسال شد که به دنبال آن سازمان اتوبوسرانی کرج نسبت به انجام برنامه ها کارشناسی شده دراین خصوص اقدام کرد.
این مسئول عنوان کرد: این تعداد اتوبوس بر اساس نیاز سنجی های انجام شده از سوی کارشناسان ذیربط و همفکری با سازمان حمل و نقل همگانی صفادشت تعیین شده است.
به گفته امیدوار، سازمان اتوبوسرانی کرج با هدف افزایش خدمت رسانی به شهروندان و پاسخ به نیاز مسافران وسیله حمل و نقل عمومی با محوریت اتوبوس اقدام به ایجاد خط از کرج به صفا دشت کرده است.
وی سازمان اتوبوسراني كرج و حومه را يكي از بزرگترين سازمانهاي خدماتي كلانشهر كرج دانست و افزود: ارتقاء و گسترش ناوگان اتوبوسرانی متناسب با نیاز جمعیتی منطقه تاثیر بسزایی در رفاه حال مسافرین ایفا می کند.
رئیس امور انتظامی سازمان اتوبوسرانی کرج و حومه با تاکید بر خدمات رسانی بهینه به شهروندان در حوزه حمل و نقل عمومی اظهارداشت: تحقق این مهم از اولویتهای مهم سازمان است که با جدیت نیز از سوی مسئولان ذیربط در حال پیگیری است.
امیدوار با بیان اینکه، در حال حاضر 80 درصد اتوبوسهای تحت پوشش در بخش خصوصي و زير نظر اين سازمان مشغول به فعالیت هستند، عنوان کرد: هم اكنون تعداد اتوبوسهاي تحت پوشش در بخش ملكي و خصوصي از مرز 800 دستگاه و تعداد كل خطوط نيز از 80 خط گذشته است.
پايگاه خبري مديريت شهري كرج: رئیس امور انتظامی سازمان اتوبوسرانی کرج و حومه از موافقت سازمان اتوبوسرانی کرج با فعالیت 9 دستگاه اتوبوس در مسیر کرج – صفادشت خبرداد.