حشمتاله عزیزی در گفتوگو با پایگاه خبری کرج امروز، اظهار کرد: نصب علائم ترافیکی در محدوده خیابان اصلی رجاییشهر با هدف اصلی تأمین ایمنی هرچه بیشتر عابران و رانندگان و همچنین روانسازی جریان ترافیک انجام شده است.
وی این فرآیند را کاملاً تخصصی خواند و افزود: نصب این علایم صرفاً پس از برگزاری نشستهای کارشناسی متعدد و با در نظر گرفتن فاکتورهای دقیقی از جمله تعیین محل و ارتفاع کاملاً مناسب، زاویه صحیح نصب برای جلوگیری از انعکاس نور مزاحم و استفاده از پایههای بسیار مستحکم انجام میپذیرد تا علاوه بر کارایی، دوام و پایداری مناسبی نیز داشته باشد.
مدیر منطقه ۷ کرج، هدایت صحیح رانندگان و ایجاد نظم در ترافیک شهری را امری ضروری و از اولویت های مدیریت شهری دانست.
عزیزی با اشاره به اولویت دادن به خواست شهروندان، گفت: خدماترسانی به همشهریان با اولویت احترام به درخواستهای ثبت شده در سامانه ۱۳۷ ادامه خواهد یافت.
وی از همه شهروندان خواست تا مشکلات و پیشنهادات خود را از طریق تماس با این سامانه با مدیریت شهری در میان بگذارند تا در سریعترین زمان ممکن مورد پیگیری قرار گیرد.
ارسال نظر