غلامرضا رضوانی در گفتوگو با پایگاه خبری کرج امروز، با اعلام این خبر توضیح داد: با هدف آرامسازی تردد وسایل نقلیه و افزایش ضریب ایمنی عابران پیاده، عملیات رنگآمیزی سرعتکاه در بلوار زنبق، محدوده جنب مدرسه قریشیها و همچنین تقاطع خیابان احمدی در منطقه اسلامآباد به انجام رسید.
رضوانی بیان کرد: در این اقدام علاوه بر رنگآمیزی، خطوط کاهنده سرعت نیز در این معابر رسم شد تا با هشدار به موقع به رانندگان وسایل نقلیه، آنان را برای کاهش سرعت و رعایت احتیاط بیشتر آگاه کند.
وی در ادامه با تأکید بر تداوم این گونه اقدامات، خاطرنشان کرد: کلیه فعالیتها و پروژههای اجرا شده توسط اداره ترافیک منطقه، در راستای ارتقای ضریب ایمنی شهروندان و ایجاد سهولت در تردد آنان در سطح محلات صورت میگیرد.
این مسئول در پایان با اشاره به پشتوانه قانونی این اقدامات گفت: طرحهای اخیر ترافیکی از جمله نصب و رنگآمیزی سرعتگیرها، با استناد به مصوبات کمیته تخصصی آرامسازی معابر شهری انجام شده است.
مدیر منطقه ۱ شهرداری کرج گفت: این منطقه با اولویتدهی به ایمنی عابران پیاده بهویژه در نقاط حساسی مانند اطراف مدارس، درصدد است با استفاده از تمهیدات مهندسی و ترافیکی، محیطی امنتر برای تمامی شهروندان فراهم کند. انتظار میرود این اقدامات گام مؤثری در کاهش حوادث رانندگی و روانسازی هرچه بیشتر جریان ترافیک در منطقه۱ کرج باشد.
ارسال نظر