بازدید میدانی تیم رسانه‌ای جهاد تبیین از بازار روز ماهان

اعضاء تیم رسانه ای «جهاد تبیین» با همراهی مدیران سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی شهرداری کرج در آستانه شب «یلدا» و با هدف نظارت بر روند خدمات رسانی به شهروندان در بازار روز ماهان حضور یافتند و از نزدیک به تماشای چگونگی نرخ گذاری، روند توزیع و عرضه محصولات، نحوه پاسخگویی غُرفه داران و بررسی کیفیت سیمای محیطی و رعایت بهداشت عمومی پرداختند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کرج امروز، این روزها و در آستانه طولانی ترین شبِ سال که از دیرباز تاکنون با عنوانِ شب چله یا یلدا گرامی داشته می شود و خانواده ها با برگزاری دورهمی ها و جشن های فامیلی به شادی و خاطره سازی می پرداختند، ترافیکِ کاری واحدهای صنفی و فروشگاهها نیز افزایش یافته و شهروندان با مراجعه به آنها، ملزوماتِ میهمانی های خود را تهیه می کنند؛ از جمله این مراکز روز بازارهای شهرداری کرج هستند که با ازدحام جمعیت، حال و هوای یلدایی به خود گرفته اند.

رضا نظری معاون اجرایی و ساماندهی مشاغل شهری، محمد زنوزی رئیس اداره امور میادین و واگذاری غُرف و زهرا حاجی بابایی مسئول ارتباطات سازمان ساماندهی مشاغل شهری شهرداری کرج از جمله مسئولانی بودند که اعضاء تیم رسانه ای «جهاد تبیین» را در بازدید دو ساعته از بازار روز ماهان همراهی کردند.

بازدیدِ میدانی خبرنگارانِ «کرج امروز» از بازار روز ماهان / خدمات رسانی بی وقفه در آستانه شب یلدا

ثُبات قیمت ها در هفته های منتهی به شبِ یلدا / تخفیف های ویژه، به جای افزایش قیمت

یکی از موضوعاتِ مهمی که در این بازدید خودنمایی می کرد و عاملی برای تشویق شهروندان برای خرید از بازار روزهای شهرداری کرج به شمار می رود، عدم افزایش قیمت بسیاری از اجناس و محصولات در هفته های اخیر بود، در شرایطی که قیمت ها به صورت هفتگی و بعضأ روزانه در حال افزایش می باشد اما بازدیدِ میدانی ما حکایت از عدم تغییر قیمت انواع آجیل و لوازمِ پذیرایی، میوه های یلدایی و برخی اقلامِ لبنی و پروتئینی در غُرف بازار روز ماهان و احتمالأ دیگر بازارها دارد که حکایت از همدلی با شهروندان در روزهای سختِ تورمی و تشدید مشکلات اقتصادی دارد.

خبر ویژه برای شهروندان؛ فراهم شدن امکان خریدِ دست چین میوه و تره بار

آنطور که نظری معاون این سازمان در بازدید امروز اعلام کرد و به شهروندان نوید داد: امکان خریدِ دست چین میوه و تره بار از اوایل دی ماه جاری در کلیه بازار روزهای تابعه شهرداری کرج برای خریداران مهیا خواهد شد، موضوعی که عدم امکان آن در گذشته به محل گلایه و کم رغبتی شهروندان برای خرید از این مراکز تبدیل شده بود و در جهت رفاهِ حال شهروندان و رونق دهی به بازار روزها، در آستانه عملیاتی شدن است؛ این طرح به صورت پایلوت در یکی از غُرف روز بازار ماهان مهیا شده است که طبق مشاهداتِ میدانی ما تعداد مشتری های آن به مراتب بیشتر از دیگر غُرفه های عرضه میوه و تره بار بود.

بازدیدِ میدانی خبرنگارانِ «کرج امروز» از بازار روز ماهان / خدمات رسانی بی وقفه در آستانه شب یلدا

توزیع کیسه های نخی بین مشتریان؛ فرهنگسازی برای حفظ محیط زیست

یکی از اتفاقات خوبی که در بازدیدِ امروز رقم خورد، توزیع نمادین تعدادی کیسه های نخی بین مشتریان حاضر در بازار روز ماهان بود که با استقبالِ خوب شهروندان مواجه شد، اقدامی که با گسترش آن و فرهنگسازی بیشتر می تواند زمینه ساز تشویق شهروندان به استفاده از آنها در راستای کاهش تولید زباله و صیانت از محیط زیست و نظافت شهری باشد؛ این کارِ نمادین به همت و ابتکارِ روابط عمومی این سازمان صورت پذیرفت.

بازدیدِ میدانی خبرنگارانِ «کرج امروز» از بازار روز ماهان / خدمات رسانی بی وقفه در آستانه شب یلدا

بازدیدِ میدانی خبرنگارانِ «کرج امروز» از بازار روز ماهان / خدمات رسانی بی وقفه در آستانه شب یلدا

تخفیف های ویژه؛ فرش قرمز برایِ میزبانی از «شب یلدا»

آنطور که در بازدید از غُرفه های بازار روز ماهان شاهد بودیم؛ طرح های ویژه ای برای ارائه تخفیف های ویژه (از ۵ تا ۲۰ درصد) به خریداران به مناسبتِ شب یلدا اجرایی شده بود، به نحوی که کیفیت و قیمت اجناس اعم از میوه، سبزیجات و تره بار، مرغ و ماهی و گوشت، لبنیات، آجیل و خشکبار و... به نسبت روندِ عرضه آنها در واحدهای صنفی سطح شهر از نرخ گذاری، کیفیت و وضعیت بهتری برخورداری بود؛ لذا شهروندانِ عزیزمان با حضور در این مراکز می توانند خریدی ایمن و به صرفه و تحت نظارت را تجربه کنند.

بازدیدِ میدانی خبرنگارانِ «کرج امروز» از بازار روز ماهان / خدمات رسانی بی وقفه در آستانه شب یلدا

افزایش ساعتِ کاری بازار روزهای شهرداری کرج؛ ۸ صبح تا ۲۰ شامگاه

طبق گفته زنوزی رئیس اداره امور میادین و واگذاری غُرف این سازمان، ساعت کاری بازار روزهای شهرداری کرج در ایام منتهی شبِ یلدا و در راستای همدلی با شهروندان افزایش یافته و کلیه غُرف از ۸ صبح الی ۲۰ شامگاه به صورت یکسره فعال بوده و آماده خدمات رسانی به مشتریان و شهروندان عزیزمان هستند؛ همچنین ناظرین به صورت فعال در حال رصد نحوه پاسخگویی غرفه داران هستند و چنانچه تخلف صنفی اعم از کم فروشی، گران فروشی و... صورت پذیرد، موضوع را مورد بررسی قرار می دهند.

رضایت خاطر مشتریان از خدمات رسانی بازار روزها

بر اساس گفتگوهای خبرنگارانِ ما با برخی مشتریانِ حاضر در بازار روز ماهان، شهروندان کیفیت و قیمتِ اجناس و محصولات عرضه شده در این مجموعه را به نسبت سطح شهر مناسب و مقرون به صرفه تر دانسته و بعضأ عنوان می کردند که طی سالیانِ گذشته مشتری ثابت بازار روز هستند، گرچه معتقد بودند که چنانچه شهرداری کرج نسبت به راه اندازی بازارهای بیشتری اقدام نموده و ساختار فیزیکی آنها به فروشگاه های زنجیره ای شباهت بیشتری داشته باشد، در مردم ایجاد رضایت بیشتری می کند.

بازدیدِ میدانی خبرنگارانِ «کرج امروز» از بازار روز ماهان / خدمات رسانی بی وقفه در آستانه شب یلدا

آنطور که مدیرانِ سازمان به اعضای تیم رسانه ای «جهاد تبیین» گفتند؛ مشتری مداری محور فعالیت بازار روزهای شهرداری کرج است و اخیرأ نیز اتفاقات خوبی در جهت نوسازی، تجهیز و بازسازی این مجموعه ها در جهت تکریمِ شهروندان صورت پذیرفته و مقرر گردیده تا چندین مجموعه در مناطق محروم، پُرجمعیت و کمتر برخوردار شهر احداث گردد. اهمیت افزایش چنین مراکزی در شرایطِ تورمی و گرانی بیش از پیش خودنمایی می کند.

اعضای تیم رسانه ای «جهاد تبیین» به صورت ماهانه و دوره ای در بازار روزهای شهرداری کرج حضور خواهند یافت و از روند خدمات رسانی این مراکز به شهروندان گزارش دهی خواهند نمود.

گزارش / سمیه احمدی 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =