محمدی

رییس شورای اسلامی شهر کرج با ابراز گلایه از تأخیر در تحویل نردبان ۶۴ متری آتش‌نشانی، گفت: متأسفانه در حالی که بیش از یک سال از زمان انعقاد قرارداد خرید نردبان ۶۴ متری می‌گذرد، هنوز وضعیت این تجهیزات حیاتی مشخص نیست.

مسعود محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی شورلی اسلامی شهر کرج، با اشاره به وضعیت تجهیزات ایمنی شهر اظهار داشت: نردبان ۳۲ متری تحویل شده، اما نردبان ۶۴ متری هنوز تعیین و تکلیف نشده است که این وضعیت به‌هیچ‌وجه قابل توجیه نیست.

محمدی اضافه کرد: با توجه به اینکه این تجهیزات مستقیماً با جان شهروندان در ارتباط است، هرگونه تأخیر در تأمین آن‌ها غیرقابل پذیرش است.

رییس شورای اسلامی شهر کرج ضمن تذکر به سازمان مربوطه یا کارگروه ویژه‌ای که برای این منظور تشکیل شده است، گفت مدیریت شهری  مکلف است بدون فوت وقت، گزارش دقیقی از وضعیت قرارداد و علت عدم تحویل این نردبان را به شورا ارسال کنند.

وی تأکید کرد: وقتی قراردادی منعقد می‌شود، انتظار می‌رود تمامی ابعاد آن با حساسیت ویژه دنبال شود. مردم از ما پاسخ می‌خواهند و نمی‌توان به بهانه‌های مختلف، تأخیر در تأمین تجهیزات ایمنیِ شهر را توجیه کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =