جابر خوشگرد در گفتوگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، اظهار کرد: طی هفته گذشته در مجموع سه هزار و ۷۹۱ تماس مردمی با سامانه ۱۲۵ برقرار شد که در پی آن، مأموریتهای مختلف امدادی و عملیاتی در سطح شهر کرج با حضور یکهزار و ۲۳ نیروی عملیاتی(نفر ساعت) انجام شد.
وی با بیان اینکه در این بازه زمانی ۱۱۸ مورد حریق و ۱۵۸ مورد حادثه در سطح شهر کرج به ثبت رسیده است، افزود: برای مدیریت این حجم از حوادث، ۳۴۱ دستگاه خودرو عملیاتی بهکارگیری شده است و آتشنشانان در ۳۰ مورد استقرار ایمنی و پیشگیرانه نیز حضور فعال داشتند تا از بروز حوادث احتمالی در تجمعها و شرایط خاص جلوگیری شود.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج با اشاره به دستاوردهای انسانی این عملیاتها تصریح کرد: در جریان ماموریتهای هفته گذشته، ۵۵ نفر از شهروندان از شرایط خطرناک نجات یافتند و ۲۴ نفر نیز دچار مصدومیت شدند که بلافاصله برای دریافت خدمات درمانی به مراکز درمانی منتقل شدند.
ارسال نظر