جابر خوشگرد در گفتوگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، اظهار کرد: در پی تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر غرقشدن فردی در رودخانه روستای گوراب واقع در منطقه ارنگه جاده چالوس، بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاه ۱۲ به محل حادثه اعزام شدند.
وی افزود: جوان ۱۸ ساله، به دلیل بیاحتیاطی و ناآشنایی با فنون شنا در رودخانه غرق شد و جان خود را از دست داد.
رئیس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج در ادامه بیان داشت: ناجیان آتشنشانی پس از انجام عملیات جستوجو، پیکر وی را از رودخانه خارج و برای انجام مراحل قانونی، تحویل عوامل انتظامی دادند.
خوشگرد گفت: به دلیل صعبالعبور بودن مسیر، آتشنشانان پس از رسیدن به محل، حدود ۱۰ دقیقه بهصورت پیاده مسیر را طی کردند تا خود را به محل وقوع حادثه برسانند و عملیات جستوجو و تفحص پیکر فرد غرقشده را آغاز کنند.
وی اضافه کرد: برای امدادرسانی به این حادثه، چهار نفر نیروی عملیاتی به همراه یک دستگاه خودروی امدادی به محل اعزام شدند.
ارسال نظر