• ۱۲ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۴
  • کد مطلب: 89528
چپردار

رییس کمیسیون حقوقی و نظارت شورای اسلامی شهر کرج گفت: شهرداری مجازی باید محقق شود.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج؛ جواد چپردار در نطق پیش از دستور دویست و سی و سومین جلسه رسمی این شورا اظهارداشت: مطالبات و مراجعات شهروندان، مودیان و مالکین در مناطق می‌تواند در بستر شبکه‌های ملی به صورت برخط، مجازی و از طریق سامانه‌ها اداره شود.

وی بیان کرد: الکترونیکی و هوشمند کردن خدمات ارائه شده به مردم به ویژه در شرایط سیاسی و اجتماعی جاری بسیار ضروری و حائز اهمیت است.

چپردار تصریح کرد: در جلسه‌ای که با مدیریت و همکاران فاوا داشته‌ام ایشان ضمن آمادگی این سازمان برای تحقق این امر مهم به ارائه طرح‌های پیشنهادی شهرداری مجازی اصرار و تهیه پیش‌نویس نحوه اداره مناطق مجازی را نیز در دست اقدام داشته‌اند.

این مسئول خطاب به شهردار اضافه کرد: ضروری‌ست جناب شهردار با توجه به اهمیت موضوع، به سازمان فناوری و اطلاعات رسماً ابلاغ نماید تا طرح کامل بانضمام الزامات اجرائی در اداره مجازی مناطق را برای بررسی به کمیسیون نظارت و حقوقی شورا ارسال نمایند تا در صورت مصلحت مدیریت شهری و کسب موافقت آرای اعضای محترم شورا شاید شرایطی فراهم گردد تا برخی از مناطق به صورت پایلوت در مهلت مقرر مجازی اداره شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =