ایزدیار

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شورای اسلامی شهر کرج گفت: بازخوردها و پیشنهادات مطرح‌شده در جلسات کارشناسی و کمیسیون‌ها در دفترچه پیشنهادی بودجه انعکاس نیافته است.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شورای شهر، عمار ایزدیار، در جریان بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۵ شهرداری کرج در کمیسیون تلفیق اظهار کرد: جلسه‌ای با حضور اعضای شورای اسلامی شهر به‌منظور بررسی اولویت‌های عمرانی برگزار شد و اعضای شورا نظرات و پیشنهادات خود را به‌صورت مشخص مطرح کردند.

ایزدیار تاکید کرد: توجه به پیشنهادات شورا می‌تواند به بهبود اجرای پروژه‌های عمرانی در کرج منجر شود.

وی افزود: با وجود برگزاری این جلسات و ارائه دیدگاه‌های کارشناسی، متأسفانه بازخورد اعضای شورای شهر و نظرات مطرح‌شده در دفترچه پیشنهادی بودجه چنان که لازم است، دیده نمی‌شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری شورای شهر کرج خاطرنشان کرد: توجه به نظرات اعضای شورا و اولویت‌بندی صحیح پروژه‌های عمرانی، نقش مهمی در افزایش اثربخشی بودجه و پاسخگویی به مطالبات شهروندان دارد و انتظار می‌رود این موضوع در اصلاح نهایی بودجه مورد توجه قرار گیرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =