رحیمی

حیدرآباد، حصار، شعبان‌آباد و حصارک دارای بازار روز میوه و تره‌بار می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، علیرضا رحیمی محمودآبادی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر کرج در جلسه‌ای که با مدیرعامل و ارکان مجموعه سازمان مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی در خصوص آخرین وضعیت پروژه های عمرانی این سازمان برگزار شد بر لزوم تسریع در تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به شهروندان تأکید کرد.

رحیمی بیان داشت: پروژه‌های عمرانی سازمان مشاغل شهری باید با بالاترین کیفیت و در سریع‌ترین زمان ممکن به بهره‌برداری برسند.

وی در این جلسه که نسبت به بررسی تحقق متمم بودجه عمرانی ۱۴۰۴ صورت گرفت اظهار داشت: با تصویب بودجه ۱۴۰۵ سازمان مشاغل شهری در مناطق ۴-۶-۷-۱۰، به زودی ۵ بازار روز میوه و تره بار در محلات کم برخوردار حیدرآباد، حصارک، شعبان آباد و حصار در جهت رفاه شهروندان ساخته خواهد شد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر احداث و افزایش بازارهای روز میوه و تره‌بار در سطح شهر را یکی از نقاط کلیدی در خدمات‌رسانی مستقیم به شهروندان دانست و افزود: مدیریت شهری کرج در حال حاضر در مناطق دهگانه دارای ۱۰ بازار روز میوه و تره بار و دو بازار مرکز پخش و توزیع مواد پروتئینی می باشد که با راه اندازی و بهره برداری ۵ بازار روز در مناطق کم برخوردار به یک جهش قابل توجه در امر خدمات رسانی خواهیم رسید.

احداث ۵ بازار روز جدید در محلات کم برخوردار کرج

احداث ۵ بازار روز جدید در محلات کم برخوردار کرج

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =