دقیقیان

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرج، از اجرای ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها برای دیوارکشی زمین‌های بایر و رها شده در سطح شهر خبر داد و تأکید کرد: این طرح با هدف ساماندهی سیمای شهری، ارتقای بهداشت عمومی و افزایش امنیت محلات در حال اجراست.

حسین دقیقیان، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری مدیریت شهری کرج؛ با اشاره به اهمیت ساماندهی زمین‌های بایر و رها شده در سطح شهر اظهار داشت: بر اساس ماده ۱۱۰ قانون شهرداری‌ها، شهرداری موظف است نسبت به زمین‌های بایری که در محدوده شهر قرار گرفته و باعث آلودگی و نازیبایی شهر شده‌اند، اقدام قانونی انجام دهد.

وی افزود: روند اجرای این ماده قانونی به این صورت است که ابتدا اخطارهای قانونی به مالکان ابلاغ و زمان مشخصی برای دیوارکشی زمین‌های‌شان تعیین می‌شود. پس از این اقدام، مالکان موظف هستند ظرف مدت دو ماه نسبت به دیوارکشی اقدام کنند.

دقیقیان تصریح کرد: در صورت عدم توجه مالکان به اخطارهای صادره و خودداری از دیوارکشی در زمان مقرر، شهرداری طبق قانون، خود را مسئول اجرای این عمل دانسته و رأساً نسبت به دیوارکشی زمین مورد نظر اقدام خواهد کرد.

معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری کرج با بیان اینکه این اقدام تأثیر بسزایی در ساماندهی بصری و زیست محیطی شهر دارد، خاطرنشان کرد: زمین‌های بایر و رها شده متأسفانه به محل مناسبی برای دپوی خاک و نخاله ساختمانی تبدیل شده‌اند که این امر نه‌تنها سیمای شهر را مخدوش میکند، بلکه بهداشت عمومی را نیز به مخاطره می‌اندازد.

دقیقیان در ادامه به ابعاد دیگر این معضل شهری اشاره کرد و گفت: متأسفانه این اراضی خالی گاه به محل تجمع اراذل و اوباش و حتی استعمال مواد مخدر تبدیل می‌شوند که علاوه بر ایجاد چهره نازیبا برای شهر، امنیت محلات را نیز با خطر مواجه می‌کند.

وی اذعان کرد: در صورتی که شهرداری نسبت به دیوارکشی این زمین‌ها اقدام کند، مالک موظف به پرداخت جریمه و هزینه‌های دیوارکشی به شهرداری خواهد بود. دقیقیان از شهروندان خواست تا با همکاری با شهرداری و خودداری از ریختن زباله و نخاله در این زمین‌ها، مدیریت شهری را در راستای حفظ زیبایی و پاکیزگی شهر یاری کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =