1

سرپرست منطقه 4 شهرداری کرج گفت: عملیات ایمن‌سازی و ساماندهی نقاط حادثه‌خیز در بزرگراه‌ها، حاشیه پل‌ها و بلوارهای منطقه ۴ شهرداری کرج با هدف افزایش ایمنی عبور و مرور و کاهش خطرات ناشی از تداخل مسیرهای ترافیکی و با استفاده از تجهیزات استاندارد ترافیکی اجرا شد.

محمد رضا آژیر در گفتگو با پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، با اعلام این خبر اظهار داشت: این منطقه اجرای اقدامات پیشگیرانه و استفاده از تجهیزات استاندارد ترافیکی را در دستور کار قرار داده و تلاش می‌کند با شناسایی نقاط نیازمند ایمن‌سازی و حادثه‌خیز، ایمنی و سلامت تردد را برای شهروندان فراهم آورد.

وی در تشریح اقدامات انجام‌شده افزود: در نخستین گام، با ایمن‌سازی کلیه دماغه‌های بزرگراه یادگار امام (ره) در هر دو مسیر، ورودی فاز ۴، بلوار ۲۰۰ مهرشهر و ابتدای زیرگذر هاشمی رفسنجانی به سمت اتوبان تهران، با نصب باتومی‌های ترافیکی، امکان هدایت ایمن‌تر وسایل نقلیه فراهم شد.

آژیر با تأکید بر شناسایی نقاط حادثه‌خیز و لزوم هدایت صحیح تردد، از نصب تابلوهای حاشیه‌نما در حاشیه بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال خبر داد.

این مسئول همچنین از اجرای بازبینی، ساماندهی و نصب مجدد نیوجرسی‌های مخدوش یا جابه‌جا شده بر اثر تصادفات و برخوردها در رفیوژ میانی پل روگذر یادگار امام (ره) خبر داد و تصریح کرد: این اقدام در راستای ایجاد نظم بیشتر در مسیر و جلوگیری از تداخل و ورود ناگهانی خودروها به محدوده‌های پرخطر انجام شده است. وی در پایان بر اراده مدیریت شهری بر حفظ و ارتقای ایمنی و سلامت شهروندان تأکید کرد.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =