• ۱۸ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱
  • کد خبر: 89093
ضایعاتی

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج از اجرای طرح برخورد قاطع با مراکز غیرمجاز ضایعاتی در سطح شهر کرج خبر داد.

مجتبی کیانی در گفت‌وگو با پایگاه خبری کرج امروز، اظهار کرد: ۱۵ مرکز غیرمجاز ضایعاتی در محدوده منطقه ۹ شهرداری کرج پلمب و جمع آوری شد.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با بیان اینکه طرح برخورد با مراکز غیر مجاز در سایر مناطق نیز به صورت مستمر در حال اجراست، اضافه کرد: در پی بررسی‌های میدانی و طی مراحل قانونی، تعدادی از مراکز ضایعاتی که به صورت غیر بهداشتی و بدون مجوز فعالیت داشتند، شناسایی و پلمب شدند.

کیانی گفت: هدف اصلی طرح، ساماندهی فعالیت‌های پسماندی و ارتقای بهداشت عمومی در سطح شهر کرج است.

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با اشاره به اینکه بخش زیادی از مراکز غیرمجاز ضایعاتی در حاشیه جاده محمدشهر فعالیت داشتند، تصریح کرد: فعالیت این واحدها علاوه بر ایجاد آلودگی محیطی و انتشار بوی نامطبوع، سبب نارضایتی ساکنان و برهم زدن نظم شهری شده بود.

وی اضافه کرد: تمامی اقدامات انجام شده در چارچوب ضوابط قانونی و با رعایت ملاحظات انسانی صورت گرفته است و سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با هدف ایجاد شهری پاک و منظم، نظارت بر فعالیت مراکز ضایعاتی را به صورت ویژه در دستور کار دارد.

کیانی تاکید کرد: طرح برخورد با مراکز غیرمجاز ضایعاتی به صورت مستمر ادامه خواهد داشت و سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با همکاری مناطق ۱۰ گانه شهرداری نسبت به شناسایی، ساماندهی و رفع ناهنجاری‌های مرتبط با پسماند اقدام می‌کند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 8 =