• ۱۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۱
  • کد مطلب: 89777
قهرمانی

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج، حمله ددمنشانه آمریکا و اسرائیل به پل B1 در روز طبیعت را به شدت محکوم کرد و گفت : این حمله در ورودی جاده‌ای پرتردد و مورد مراجعه جمعیت زیاد رخ داد و منجر به شهادت و مجروح شدن تعدادی از خادمان مردم در مراحل اجرایی پل و چند تن از همشهریان شد.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج، مریم قهرمانی صارم با تأکید بر ایستادگی مردم پای نظام و کشور، اظهار کرد:مدیریت شهری در کنار مردم است و در اولین فرصت، تمام خسارات جبران خواهد شد. این اقدام وحشیانه معنایی جز دشمنی با مردم و نقشه برای نابودی آن‌ها ندارد و پشت شعارها استتار شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج، جوامع بین‌المللی را به دلیل نظاره‌گری بر این تجاوز آشکار مورد انتقاد قرار داد و تأکید کرد: جبهه حق و مردم پیروز است.

قهرمانی صارم با بیان‌اینکه مدیریت شهری متعهد به بازسازی فوری است این پل است ، تاکید کرد: این حمله دومین مورد هدف‌گیری پل B1 در یک‌روز است که به زیرساخت‌های شهری کرج آسیب رسانده و سرمایه‌های مردم را نشانه رفته است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =