حسین سعیدی سیرائی با اشاره به حادثه تلخ مدرسه میناب و شهادت دانشآموزان بیگناه، اظهار داشت: هدف قرار گرفتن محیط آموزشی و جان باختن کودکان و دانشآموزان، جلوهای تلخ از پیامدهای خشونت و تجاوز علیه غیرنظامیان است و این حادثه نشان داد که قربانیان اصلی اقدامات نظامی و سیاستهای سلطهطلبانه، گاه بیدفاعترین اقشار جامعه، بهویژه کودکان هستند.
خزانه دار شورا افزود: ۱۳ آبان تنها یک مناسبت در تقویم نیست، بلکه یادآور سه مقطع مهم تاریخی و نماد ایستادگی ملت ایران در برابر سلطهطلبی و زیادهخواهی قدرتهای استکباری است. امروز نیز با یادآوری حوادثی همچون مدرسه میناب، اهمیت آگاهیبخشی، حفظ استقلال و تقویت روحیه مقاومت در برابر ظلم و بیعدالتی بیش از گذشته احساس میشود.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر کرج در پایان خاطرنشان کرد: مسئولیت مدیریت فرهنگی در قبال نسل نوجوان و جوان، تبیین واقعیتهای تاریخی و تقویت هویت ملی و دینی است تا نسل آینده با شناخت دقیق رویدادها، ارزش استقلال، امنیت، صلح و دفاع از مظلومان را پاس بدارد.
ارسال نظر