١١ بَهله پرنده شکاری در دل طبیعت رهاسازی شدند/بازپروری پرندگان شکاری توسط مجموعه حیات وحش پارک چمران کرج

روز گذشته تعداد 11 بهله پرنده شکاری که از قبل توسط مرکز نگهداری از حیات وحش پارک چمران کرج جهت زیست در طبیعت آماده سازی شده بودند در ارتفاعات ولیان رها سازی شدند.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج ، روز گذشته تعداد 11 بهله پرنده وحشی که از مدت ها قبل توسط مرکز نگهداری از حیات وحش پارک چمران کرج آماده سازی شده بود در منطقه ای سر سبز از ارتفاعات ولیان رها سازی شد.


لازم به توضیح است پرنده های وحشی‌ای‌که به دلیل آسیب قادر به بازگشت به طبیعت نیستند از سوی اداره کل حفاظت از  محیط زیست استان البرز به مرکز نگهداری از حیات وحش پارک چمران کرج  تحویل داده می شود و  تا زمانی که توان بازگشت به حیات وحش را پیدا کنند در آنجا می مانند و البته برخی از این پرندگان به دلیل شدت آسیب وارده ناتوان شده و دیگر نمی‌توانند به زادگاه اصلی خود بازگردند و تا آخر عمر در این مرکز نگهداری خواهند شد.
 
 
شایان ذکر است یکی از  اهداف اصلی سازمان و مجموعه نگهداری از حیات وحش پارک چمران از این اقدام بازگرداندن پرندگان شکاری به ایستگاه های اصلی خود در طبیعت بوده و به همین منظور حیواناتی که امکان زندگی در طبیعت را ندارند در این مرکز مورد بازپروری قرار می گیرند.
 
 
گفتنی است روز گذشته با  تلاش های مضاعف این مجموعه تعدادی از این پرندگان آماده سازی و با هماهنگی‌های انجام شده ۱۱ پرنده شکاری شامل سارگپه، عقاب دشتی، عقاب طلایی و شاه بوف و  ... به دامان طبیعت بازگردانده شدند .