ایزدیار

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج گفت: شهرداری‌ها می‌توانند فضاهای مکث شهری را در قالب سازه های سبک مهیا و بستر را برای تولیدکنندگان خرد فراهم کنند.

 به گزارش پایگاه خبری کرج امروز و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر کرج؛ عمار ایزدیار در نشست کمیسیون برنامه و بودجه و حقوقی شورای عالی استان‌ها که در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی تفریحی میلاد کرج با حضور روسای کمیسیون های سراسر کشور برگزار شد، اظهارداشت: امید است در این جلسه از طریق تبادل تجربیات بتوانیم گام‌های مؤثری را در راستای اقتصاد شهری در حوزه‌هایی که قانون پیش بینی کرده به ویژه درآمدهای پایدار که اخیراً قانون آن به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده برداریم.


وی از تحقق ۱۱۱ درصدی بودجه شهرداری کرج در سال ۱۴۰۲ خبر داد و با اشاره به اینکه در سال ۱۴۰۱ نیز شاهد تحقق ۱۰۸ درصدی بودجه بودیم، مطرح کرد: امسال هم بودجه شهرداری کرج ۲۰ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پیش بینی شده که در متمم بودجه به ۲۳ هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تاکنون افزایش یافته و متمم بودجه در روزهای آتی به صحن شورا می‌آید.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج در رابطه با طرح قانون تسهیل تولید، توزیع و عرضه محصولات و فرآورده‌های کشاورزی به عنوان یکی از دستور جلسات این نشست بیان کرد: در دنیا و کشور ما نظام تولید، عرضه و مصرف مشخص شده است، بنابراین اینکه به دنبال حذف یک بخش باشیم، امکان پذیر نیست و اقتصاد دنیا و شهر این را نمی‌پذیرد.


ایزدیار افزود: این را در شهرهای کوچک نیز می‌توان اجرا کرد، در این شهرها فضاهای مکث شهری وجود دارند که می‌توان از آنها استفاده کرد. به عنوان مثال در گیلان و مازندران، تولیدکنندگان خرد محصولات خود را در نقطه‌ای از شهر عرضه می‌کنند اما معمولاً شهرداری‌ها نقشی در آن ندارند؛ می‌توانیم نظامی را برای این کار ایجاد و بستر لازم را برای استفاده تولیدکنندگان خرد و کمک به اقتصاد خانوار فراهم کنیم.


وی با تاکید بر اینکه به عنوان مثال کشاورزی که ۳۰ تن تولید دارد، باید بر تولید متمرکز شود و کیفیت را افزایش دهد و عرضه را به مجموعه متخصص واگذار کند، خاطرنشان کرد: در شهرداری‌ها برای واگذاری اماکن آئین نامه وجود دارد اما در مورد اینکه اماکن به چه کسی واگذار شوند، در آئین نامه مالی معاملاتی آمده که باید به سراغ کمیسیون حراج رفت؛ این قانون کمی دست ما را بسته است.


رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: به عنوان مثال ۵۰ کشاورز عمده به ما مراجعه می‌کنند و ما ۲۰ فضا در اختیار داریم، چگونه می‌توانیم آنها را ارزیابی و بر اساس چه مکانیزمی فضاها را واگذار کنیم؟ در کرج یک میدان بزرگ عرضه میوه و تره بار داریم که عرصه آن متعلق به شهرداری بوده که در سال ۱۳۶۸ حجره‌های آن را واگذار شده و اکنون بخشی از حاکمیت آن با شهرداری است.


ایزدیار یکی از راهکارهای این موضوع را تشکیل تعاونی‌های روستایی دانست که متولی آن شهرداری‌ها نیستند و عنوان کرد: با توجه به اینکه اجرای این طرح در شهرهای کوچک راحت تر است، شهرداری‌ها می‌توانند یک فضای مکث شهری را در قالب یک سازه سبک مهیا و بستر را برای تولیدکنندگان خرد فراهم کنند و برای تولیدکنندگان عمده نیز باید سرمایه گذاری‌های بزرگ پیش بینی شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 11 =