چپردار

رئیس کمیسیون حقوقی ‌و نظارت شورای اسلامی شهر کرج گفت: کم آبی، خطر تعدیل گردشگری در جاده چالوس و تغییر کاربری باغات شهر کرج جدی‌ست و باید برای چالش‌های آتی این شهر چاره‌اندیشی شود.

به گزارش پایگاه خبری کرج امروز به نقل از  پایگاه اطلاع‌رسانی شورای اسلامی شهر کرج، جواد چپردار در چهل‌وششمین کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهر شورای اسلامی شهر، از بحران کمبود آب در کلانشهر کرج ابراز تاسف کرد و اظهارداشت: شرایط کم‌آبی در استان البرز، قطع درختان، نیاز به حفظ و توسعه فضای سبز به وضعیت بحرانی رسیده و اگر چاره‌اندیشی نشود در سال‌های آینده فضای سبز شهرهای استان خشک و نابود می‌شود.

رئیس کمیسیون حقوقی ‌و نظارت شورای اسلامی شهر تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی که خود  متولی حفظ و توسعه فضای سبز و صیانت از منابع طبیعی در کشور است در موسسات و سازمان‌های مستقر در کرج حال و روز خوبی ندارند.

عضو شورای اسلامی شهر با اشاره به وجود رودخانه کرج افزود: رودخانه کرج در پایین‌دست و مسیر داخلی کلان‌شهر کرج سابقه تاریخی در گردشگری این مرز و بوم دارد ولی ساخت و توسعه بزرگراه‌های جدید برای تسریع دسترسی شهرهای شمالی کشور، مدیریت‌های سیاسی و تکالیف مقرر در تامین مصارف آب پایتخت موهبت این پتانسیل را از ما سلب کرده است‌.

چپردار بیان کرد: شاید وقت آن رسیده باشد در طرح‌های جامع شهرسازی، تفضیلی یا هادی شهرها و روستاهای واقع در جنوب بزرگراه شمالی از جمله شهرستانک را قبل از چالش‌های عمران، خدمات و حتی گردشگری با فوریت وارد حریم و محدوده شهر کرج کنیم تا امکان حفظ و توسعه سرزندگی و حیات منابع طبیعی به‌ویژه آبادانی روستاهای حاشیه رودخانه تبدیل به چالش‌های آتی البرز  و فقر گردشگری در کشور نشود.

وی هشدار داد: در چند دهه اخیر سوء مدیریت، مهاجرت پذیری، سرریز بی‌رویه جمعیت و آثار مجاورت با پایتخت سیاسی کشور از باغ‌شهری خوش‌نشین شهر کرج به بحران کم‌آبی، قطع درختان، تغییر کاربری و تعدیل فضای سبز به یک کلانشهر بحرانی در حوزه آب، باغ و منابع طبیعی رسیده‌ایم که اگر به فضای سبز و باغات آن رسیدگی و اندیشه‌ای در تامین آب نشود خشک و نابود خواهد شد.

به گفته چپردار، با آنکه ساخت پارک‌رود در فرایند بی‌نظیر مشارکت مدیریت شهری، شهرداری و دستگاه قضایی و تکمیل فازهای آن به افزایش بهره‌مندی و رضایت‌مندی مردم منجر شده ولی ساخت و توسعه آزادراه تهران _ شمال کاربری این جاده گردشگری و کاهش آب جاری رودخانه چالوس در محدوده البرز، آبادانی و سرزندگی روستاهای آن را در آینده دچار چالش خواهد کرد که باید در رفع چالش‌های مترتب بر آن در مدیریت شهری، استان و حتی کشور دوراندیشی شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 8 =