منطقه 1

عملیات عمرانی کاهش عرض بلوار استقلال جنوبی در منطقه ۱ کرج، به‌منظور کاهش ترافیک و بهبود عبور و مرور شهری با اجرای عملیات جدول‌گذاری به طول یک هزار متر، آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری مدیریت شهری کرج، مدیر منطقه ۱ با اعلام این خبر گفت: این اقدام پیرو مصوبه شورای ترافیک و در راستای روان‌سازی تردد وسایل نقلیه و کاهش گره‌های ترافیکی، در دستور کار قرار گرفت و هم‌اکنون عملیات اجرائی آن آغاز شده است.

غلامرضا رضوانی افزود: در این پروژه، جدول‌گذاری به طول یک هزار متر اجرا می‌شود و با کاهش عرض بلوار، شرایط مناسب‌تری برای ساماندهی معبر و تسهیل عبور و مرور ایجاد خواهد شد که نقش موثری در کاهش ترافیک این محور پر تردد خواهد داشت.

رضوانی با اشاره به اهمیت این طرح اظهار کرد: این اقدام در راستای مصوبات شورای ترافیک و با هدف ارتقای زیر ساخت‌های ترافیکی و افزایش ایمنی معابر شهری انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: معاونت عمران و ترافیک منطقه تلاش دارد با اجرای پروژه‌های عمرانی و ترافیکی، زمینه تردد ایمن‌تر و مطلوب‌تر شهروندان را فراهم کرده و جهت ارتقای کیفیت زندگی شهری و افزایش رضایت‌مندی شهروندان گام بردارد.

آغاز عملیات عمرانی اصلاح هندسی بلوار استقلال جنوبی

آغاز عملیات عمرانی اصلاح هندسی بلوار استقلال جنوبی

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =